Uiteraard doen we als actief oudercomité meer dan gezellig vergaderen. We nemen ook tal van initiatieven en helpen bij activiteiten van de school. Dat betekent dat er altijd wel ergens een werklijst rondgaat, een denktank vergadert of een werkgroepje wordt gevormd. Hierbij de activiteiten van schooljaar '20 - '21!

Lentebistro 18 maart

Op de vooravond van de lente nodigen we jullie hartelijk uit op ons jaarlijks culinair feest: deLentebistro van de Esdoornschool. Op de Lentebistro zijn de versheid en kwaliteit gegarandeerd door onze ervaren (hobby)koks die de schotels ter plaatse maken. De prijzen zijn democratisch. De keuze is gevarieerd.

Lees meer »

Kerstrozenactie

Zoals ieder jaar organiseren de leden van het oudercomité en het schoolteam de jaarlijkse kerstrozenactie. Buiten is het donker en koud. De lente lijkt nog ver weg. Er zijn maar weinig planten die midden in de winter bloeien. Maar gelukkig is daar de kerstroos om dit seizoen toch nog op te fleuren! Het is een sterke plant die nauwelijks onderhoud behoeft en maandenlang bloeit. Haal er snel eentje of meerdere in huis.

Lees meer »

Explosief - Ticketverkoop gestart

De leerlingen van L5 en L6 nodigen jullie uit op de voorstelling van hun muzisch project ‘Explosief’. De voorstelling zal ongeveer een uur duren. Ervoor en erna is de bar open. De voorstellingen staan ingepland op volgende momenten;

Lees meer »

Verkoop jaarkalender 2022

Velen onder ons gebruiken een elektronische agenda. En toch is het niet eenvoudig om een overzicht te bewaren van alle activiteiten van alle gezinsleden! 

Lees meer »

Alternatief Halloween

We bereidden dit jaar een alternatieve halloweenwandeling voor. Elke bubbel kon een spooktocht op eigen moment stappen, vanaf 24 oktober gedurende drie weken.

Lees meer »